Blog archive | april 2016

Vi var en sväng till Tammerfors idag. Höstens nyheter visade Tekstiiliteollisuus. Många härliga garnkvaliteter visades upp. Höstens färger aqua, puder rosa, mörk korall, naturvitt,  grön, gråa nyanser. Detta är tee tee och sirdar garner. Sirdar Touch  och Moonstone blev mina favoriter. Vi får vänta på dessa godingar till hösten. Nu tar vi våren och sommarn först.

Här kommer en bild på kjolen jag stickar.

Ha en fin fredags kväll!

Min vår stickning är en kjol i Sandnes Line. Det är enbart rät stickning väldigt enkel. Kjolen stickas med förkortade varv på tvären. Jag stickar i en rostfärg nr.4234 på stickor nr 4. Modellen finns i mönsterhäfte 1505.  Kjolen finns att göra i många storlekar (XS) S (M) L (XL) XXL garnåtgång (5) 6 (7) 8 (9) 10 nystan 4,90/50 gr. Line kom ut för ett par år sedan och har blivit ett väldigt omtyckt garn. Tvättas 30 grader i bykmaskin. 

Ha trevlig fredags kväll! Här kommer vi se på Let´s dance.

 

Välkommen till min nya webbutik och blogg. 

Här kommer det att skrivas om allt mellan himmel och jord. Jag skall framför allt inspirera er till stickning, virkning och att brodera mm.

Jag vill göra det lätt för kunden att se nyheter och för de som inte slipper att komma till den fysiska butiken kan handla på webbutiken.

Jag är en kreativ och glad kvinna mitt i livet. Jag gillar min familj, mina hundar och yoga.

Hoppas att ni kommer att trivas här!